Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrummets dans

Hon dansar så bra...

vi lyssnar på marie bergman.

Gammal progg-musik.

Vi har druckit rödvin i några timmar nu.

Jag har bott hos henne i ett par månader,

bara för att samla ork att gå vidare.

 

Fyfan, va fri hon verkar vara!

Aldrig sett henne i det här ljuset förut.

Helt fantastiskt!

 

Hon ler, hon gråter, hon släpper lös.

 

Min mamma, du är och förblir min hjälte.

 

Annika Jansson, utan dig hade jag aldrig varit jag!




Fri vers (Fri form) av Mikael Llewyn Novac
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-17 21:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
trillar in här ett drygt år efter touch of an angel - och ställer samma fråga...
2011-12-01

  Junitvillingen
Det här var en annorlunda men ack så fin kärleksförklaring till en älskad mamma. Gissar att hon blev själaglad för visst har hon väl fått läsa texten? Märkligt att ingen kommenterat den före mig - för wow, detta är ju en PÄRLA!!!:-)))
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam