Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOMBNEDSLAG

 

Detta ämne är av
krigisk natur
Men med plötslighetens
signatur
för båd människa och djur
När det sker
är svårt att veta
AJ!
Sluta att rycka
i min fläta!
Är du bombad uti skann
jag doppar dej i en spann
Sluta skrämmas så
med hårda nävar skall jag slå
Slå med krig och död
ty den enes bröd
den andres död
Detta ämne är av
krigisk natur
Men med plötslighetens
signatur
för båd människa och djur

När det sker
är svårt att veta
AJ!
Sluta att rycka
i min fläta!

Är du bombad uti skann
jag doppar dej i en spann

Sluta skrämmas så
med hårda nävar skall jag slå

Slå med krig och död
ty den enes bröd
den andres död




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 10:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Personligen brottas jag med en annan typ av bombnedslag...
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar