Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SÄGS

 

När jag kapsejsar
så syns det i mitt kollifejs
det röjs
Att denna fregatt
i sidenkravatt
har fått fnatt
Då vet jag att
det sägs
vet ej vad 
som spörjs...
Äh, jag vill inte
ta det in
Skvaller å snack
inte bry mej
hela ti'n
vad andra tycker och tänker
bara modet sänker
Tellus, Tellus gamle vän
trevligt att du lever än...

När jag kapsejsar
så syns det i mitt kollifejs
det röjs
Att denna fregatt
i sidenkravatt
har fått fnatt
Då vet jag att
det sägs
vet ej vad
som spörjs...

Äh, jag vill inte
ta det in
Skvaller å snack
inte bry mej
hela ti'n
vad andra tycker och tänker
bara modet sänker

Tellus, Tellus gamle vän
trevligt att du lever än...

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-18 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mina mood swings avläser man genast i mitt ansikte, som är som en öppen bok.
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar