Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag ska börja tvåan

för att jag fann
det och vågade
bli precis sån jag ville

för att jag rann ihop
till mig själv
och hoppade över osäkerheten


skrattar jag




Fri vers av vemod
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-18 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln