Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som är

och ibland
när jag önskar att mitt liv var mer rätt

mer som alla andras
och mer som det skulle vara

kan jag bli nästan rädd
för att jag glömmer

hur det är

och att det räcker tillräckligt
kanske till och med är bättre

för livet är inte som det borde vara

det kommer det aldrig att vara




Fri vers av vemod
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 20:48



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
"det blir aldrig som man tror", eller hur?
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln