Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02.00 på natten, den 10/10 -05. Jag glömmer aldrig, jag lovar.


Närhet

Jag söker försiktigt din puls.
Kryper så tätt intill.
Längtan växer sig stark –
Allt runtomkring står still.

Hjärtslag inunder min hand.
Bultande, fladdrande, vilt.
Läppar darrande svagt –
Förväntans förtvivlan dem skilt.

Möter din blick, allt är tyst.
Undrar om du kan förstå.
Klockan blir snart för mycket
Men har ingen tanke att gå.

Lutar mig långsamt fram.
Rädd att du stöter mig bort.
Finner din mun med min –
Rädslans tid blev så kort.

Ögonfransskugga mot kind.
Du vet vad mitt hjärta begär.
En stundens välsignelse är det
Att bara få vara här.




Fri vers av Liv Sol
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-11-15 15:25



Bookmark and Share


  Propella
Otroligt vackert!
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Liv Sol
Liv Sol