Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket för att kunna bearbetas.


17/4

De är här nu
Ljudet av glas som krossas
Paniken som rusar i blodet
Försvarslösa

Orden
Ropen på hjälp som trängs med varandra
I strupen
Torkan
Inget gensvar

De är här nu
Bultar på dörren med mina
Hjärtslag

Hennes händer i mina
Naglar mot hud
Skriker klöser river

Smärtan i en bruten kropp
Håller
Drar ned himlen mot jorden
Kväver
Trycker på

Falsk trygghet är
En låst dörr
Som slås in
Murar som raseras

Och de är här nu
Blottade tänder
Svarta ögon
Som olja
Som dränker

Som om ord kunde beskriva
Känslan av när framtiden slocknar




Fri vers av Liv Sol
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liv Sol
Liv Sol