Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om snygghet

Det går inte att vara snygg om man har klätt på sig
ett allt för fult temperament,
en kofta gjord av dålig personlighet
eller felsydda attityd-skor.




Fri vers av Dante B.
Läst 446 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-18 21:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
sååå bra diktat!!!!
2010-07-01

  sellout
klockren.
2010-06-18

  Smörblomma
Fint uttryckt text.
2010-06-18

  Isak VIP
Hell yes! Bra skrivet!
2010-06-18

  Tini Tut
Haha det här måste få en applåd.
Kram Tini tut
2010-06-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Så otroligt sant...och en fräsch förklaring../B
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Dante B.