Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hon åtminstone är värd, om inte mer

Jag skrev hennes namn med mynt på bordet idag,
jag lade ut varenda krona jag hade på bordet och
formade nogrant hennes namn, första bokstaven fick
bestå av 10-kronor medan jag använde andra mynt
till bokstäver som krävde mer kurvor och därför
fler mynt.

När hon såg min skapelse frågade hon
"Är jag bara värd sådär lite för dig?
Några tior och enkronor"
Jag svarade
"Nej, men detta är allt jag har
och det är vad du är värd: allt jag har."




Fri vers av Dante B.
Läst 396 gånger
Publicerad 2010-07-27 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.