Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snörvla lite

Upp på ovanvåningen,
gråta,
bryta ihop,


ner för trappan igen,
torka tårarna,
bita ihop,



upp igen,
falla,
falla ner i gråt.


Ramla ner för trappan och bita,
bita ihop hårt,
sådär så att läppen blöder.




Snörvla lite.




Fri vers av Dante B.
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.