Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en kort stund av bakåtsträvan och forntidsromantiserande


En ensam stund i skogen/helheten

Jag och bänken sitter i skogen och hör inte till.
Även om både den och jag så hemskt gärna vill.
Den ville aldrig sluta att vara ett träd.
Och jag längtar tillbaka till min vargskinnspläd.




Bunden vers (Rim) av Dante B.
Läst 478 gånger
Publicerad 2010-08-21 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.