Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende på kort

Snälla, vackra du, tro inte att ditt leende är fult.

Du fastnar bara inte lika bra på kort som du gör på min näthinna när du ler.




Fri vers av Dante B.
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.