Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig tråkig lördag

En vanlig tråkig lördag
Och vännerna har väl något att göra
Jag vill inte och jag ska inte störa
Fastän jag inget hellre vill
Än att de sitter intill
Här hos mig
Och förnöjer sig
En vanlig tråkig lördag
I obehag

En vanlig tråkig lördag
Och visst är det mitt fel
Jag missbedömmer min roll i detta spel
Nog avskys inte mitt ständiga sällskap?
Detta, mitt närhetstörstande gap?
Kallat ensam som söker flersamhet
Ändå tror jag att jag sitter i ovisshet
En vanlig tråkig lördag
Med osäkerhet som enda lag

En vanlig tråkig lördag
Och jag är fortfarande här
Och jag känner mig sådär
Och jag borde ringa
Tänk vad det kunde bringa
Nä nu är det sluttänkt
Min osäkerhet dränkt
En vanlig tråkig lördag
Men jag slänger mig ut och väntar mig ett famntag




Bunden vers (Rim) av Dante B.
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.