Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slås av tanken

Tanken har slagit mig
Tanken slår mig än
Hur länge det vet jag ej
Men nu slår den mig igen

Tanken har slagit mig
Tanken slår mig än

Är du bara en vän?
Tänker du tillbaks säg?
Tanken slår mig än
Tanken har slagit mig




Bunden vers (Rim) av Dante B.
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.