Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alle man till pumparna<br>


ett skepp kommer lastat

 

 

ett skepp kommer lastat

med sånt som vi har kastat

 

med acne, arsenik och använd altruism

med bensår, bryderi och barnsligt brukad blygd

med cellgifter, cement och cancercentralism

med dryghet, dumhet, dråp och dygd

 

ett skepp kommer lastat

med gammalt och förhastat

det är skeppet Nagelfar

se sån stil det har

 

med fåniga flugor

med grisiga gulor

med hafshuliganer

och ilandsindianer

och julgransbabianer

och kåldolmsafrikaner

och lata leguaner

och mammas morianer

och nisse och nej

och ogjorda grej

och pissad pastej

 

ett skepp kommer lastat

för framtid, ohoj!

med sailors, o boy!

 

med q för du

och r för mej

och stuv-ning på sej

med x för sex

och y för kry

och z för din fläta

och å och ä och ö och dö

 

sen var det slut på sjö

och skeppet var i hamn

och flickan var i famn




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 594 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-18 21:35



Bookmark and Share


    inavlad
Ja det låter ju mindre roligt mellan raderna än vad texten framställs som. Känns som världen kommer lastad med hela sitt fula fuckface, men det kanske bara är min sinnesstämning just nu.
2010-07-29

  Monika A Mirsch VIP
tjusigt och uppfriskande jag skall lägga ditt z i någons fläta ... Underfundiga kombinationer
2010-06-19

  TrollTörnTrappan VIP
Gillar blandningen av associationsbanor. Helt olika regler samsas som "z för din fläta" med rena börjanbokstavsbollar eller O-et med ogjord relation.

Och ramsan lär låta smidig även vid praktisk utövning så att säga.

Undrade vad som hade hänt med "min bokstav" samt de ultravioletta, tills jag först andra gången upptäckte ditt recept där. "Pissad" är spännande form som jag nog aldrig stött på?!
2010-06-19

  Ingela Svenson VIP
Riktigt fyndigt och hemskt roligt att läsa!
2010-06-18

  Johan Bergstjärna VIP
Mystiskt...
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X