Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå!

Fatta att jorden inte är platt!
Fatta att allt inte kretsar kring dig!
Fatta tycke för mig...




Fri vers av Dante B.
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-19 09:37



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Innefattar mycket...och sista frasen är så stark...
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Dante B.