Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Jag kan inte förklara, för jag finner inga ord
Här är orden inte tillräckliga, för att ni ska kunna förstå.

Hur kan jag förklara, när ni ser en verklighet bortom alla gränser?
Hur kan ni döma, när era ögon ligger i skuggan av vad ni egentligen vill se?

Jag vet att ni blundar.

Om jag bara kunde. Jag skulle dra fram er i ljuset.
Men nej.

Ni fortsätter blunda. För ni trivs i skuggan.

Och jag finner inga ord.




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-19 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson