Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på mig


du kan ju tänka på mig
varje gång han inte
väcker dig med
nybakta scones
och ditt favoritte

varje gång han inte skriver
en kärlekslåt till dig
eller spelar 'the rose'
på pianot och sjunger
med sin skrovliga röst

tänk på mig varje gång
han inte smeker din hårbotten
sådär som du älskar
tills du somnar

och varje gång han inte
lägger ut blombuketter
på din väg till tunnelbanan
från 'en hemlig beundrare'

jag hoppas att du tänker på mig
varje gång han inte
städar toan eller säger
'jag älskar dig'

du kan ju tänka på mig då
och veta
att jag
hade gjort allt det där

för dig













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-21 11:45



Bookmark and Share


  malin...
Smart sätt att beskriva den där sorgen och känslan av otillräcklighet. Och den där paniken av att inte ha någon som helst makten i förlusten... Kramar
2010-06-21

  thyra
Underbara rader! Överraskningen på slutet, BRA! :)
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP