Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Nattkyssar

Hon sov över
hos mig
i natt.
Vi fnittrade
tills klockan slog
halv 12.
Tiden då min mor,
sagt att vi var tvungna
att vara
tysta.

Och tysta var vi,
för kyssar är
ljudlösa.




Fri vers av Suicide
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-21 16:45



Bookmark and Share


    Molidae
"Och tysta var vi,
för kyssar är
ljudlösa."

Underbart!
Du är fantastiskt duktig.
2010-09-27

  Citrusblomma
älskar den :D så glad för dig! <3 äntligen verkar du funnit frid
2010-06-21

  Daniel R
Enkelt men stiligt.
Gillar den.
2010-06-21

  Niclas Petersson VIP
Snyggt!
Gillar.
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Suicide