Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska aldrig en anorektiker

älska aldrig en anorektiker
de har inga känslor kvar

de minns inte hur det känns att känna
de har inget minne kvar

älska aldrig en anorektiker
kärlek är allt de behöver för att bli friska

låt de glömmas bort, försvinna i sin dvala
låt anorektikern vara


Inatt är du vackrare än någonsin förr

I månljuset reflekterar din vackra figur
dina höfter dina bröst
jag har svält bort mina
jag har inget att erbjuda dig

Varför är det så?

Lite nervös kan ju vem som helst vara
i för små skor och på tok för stora drömmar

Lite avundsjuk för att du är frisk och jag är det inte

Lite trasig kan vem som helst vara
för att Romeo aldrig sjöng
you are always on my mind
visslade pet shop boys mitt i natten

när vi satt på en parkbänk med vår vodka
skrattade och skrek
sa att livet var perfekt
jag skulle inte ändra på något
när jag egentligen skulle ändra på allt om det gick

Jag kan föredra att sitta en bit bort
jag kan vänja mig vid att det är så det ska vara
jag kan röka mina cigaretter och dricka min sprit
ha sex med de jag vill när jag vill
och gråta av ensamheten på nätterna

eller så kan jag gå och hålla om dig
kyssa dig i håret och viska
I guess I've never told you, Im so happy
that you're mine


Men jag föredrar att sitta en bit bort
svälta bort
glömmas bort
drömma om ett paradis av mat
jag ska dö i fetma

eller så kan jag gå in i min dvala
sova i fred
låt anorektikern vara







Fri vers av Citrusblomma
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-21 17:03



Bookmark and Share


    Suicide
så fruktansvärt fint skrivet,
kvinna du rör mig till tårar hela tiden med dina texter!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma