Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig men ändå ovanlig måndag!

Att glädja andra ger mig glädje.
En kille som är tretton, mitt älskade barnbarn fick en digitalkamera av mig idag.
Hans lycka visste inga gränser, fick kramar och pussar tillbaka.

Hans storebror tog studenten nyligen då kom trettonåringen lite i skymundan.
Han hade min kamera och tog många kort på sin älskade storebror.

Jag gick igenom korten när jag kommit hem ock överförde dessa till datorn.
Såg då att det bor en liten fotograf i den här killen.

Som sagt, delad glädje ger dubbel glädje!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2010-06-21 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP