Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Ana - tills döden skiljer oss åt.

Älskade Ana,
vet du vad min psykolog frågade mig,
häromdagen?
Hon frågade om jag känner igen,
din röst?
Jag sa att jag inte gjorde det,
ingen jag känner låter som dig.

Jag ljög,
fast ändå inte.
För du låter inte som
någon
jag känner,
men du låter som mig.
Din röst är min röst.

Du är min bild
av perfektion.
Långt blont lockigt hår,
stora blåa ögon,
höga kindben,
revben som syns,
höftben som sticker ut,
skulderblad som spetsar
den som försöker
komma
nära.

Jag kanske mår rätt bra nu,
men du finns alltid kvar.
Du har hängt dig fast,
på min rygg,
som ett barn som får
näring
av mitt lidande och
av att
viska
förmaningar om mitt
matintag.

Jag är inte anorektiker,
inte alls,
jag har UNS,
(ätstörning utan närmre specifikation),
det vet jag nu,
men ändå finns du där,
Ana,
och tillsammans kommer vi möta döden.

Jag har redan hittat
klänningen,
som vi ska dö i.





Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 1034 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-22 00:38



Bookmark and Share


  ensam flikka
vacker
2010-07-08

  Citrusblomma
du kör på mitt spår! tills döden skiljer oss åt :D i like it!!
dom e fan dumma i huvet, säger att ja inte har ana heller, fast ja har allt för diagnosen utom för mkt vikt XD hah!! pallar inte de asså
man får den ju inte förrän man redan e död typ :S
du kmr bli frisk det kmr du!! det ska vi se till att du blir
2010-06-23

  sellout
oerhört stark text, det känns att läsa.
2010-06-22

    stelnad
inte alla relationer måste vara 'tills döden skiljer oss åt', framförallt inte den med ana. det är inte kärlek. det vet du väl säkert iochförsig. väldigt bra skrivet, men det gör så galet ont i hjärtat att läsa. jag hoppas att du hittar en klänning att leva i!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Suicide