Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006


Limitless Borderline

missförstådd misslyckad masspsykos
en folköls fylla i parken

dina tårar är vackra
eller var det din själ?

subliminal featureless

ångestdämpande drycker i vackra färger
allt för att stilla min hunger

ofrivlligt förståndshandikappad
promenerar tillsammans med den
frivilligt förståndshandikappade

obligat mutualism

skrapar upp mynt ur trottoaren
tillåter sig själv att leva lyxliv
en halv biljett hem

self-effacing or self-destruct or selfish?

hon suddade elegant ut honom
ur sitt sinne med ett par hugg
med ett rakblad
och
ett vackert smycke

bekväm utseendefixering
en önskan om att vara accepterad




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-22 07:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vilken snärt i sorgen...så du skriver !
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy