Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012


It seems so obvious

Jag famlar, jag springer, jag ramlar, jag ringer.

Största möjliga tystnad!

Som en fjäril under huden,
Du är närmare mig.

Nu.

Sms från stör och röra:
Du får mig

- It seems so obvious.
Men orden vågar inte rymma.

Du är närmare mig
nu,
än någon varit.

Jag ringer, jag famlar, jag springer, jag ramlar.

Jag är rädd.

Vet du? Hör du? Ser du?
Jag står bakom dig.

Jag vill inte
vara
rädd.

Men
mina händer
fastnar.

Stolthetsvansinne?

I couldn't cope.
Just couldn't cope.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-18 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy