Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012


Den osynliga väggen


Under lysande måne,
i grunden utan skuld.

Tusen skärvor tillit

till dess din vrede upphör.
Kalla det vad fan du vill.

Att älska henne
- dödssynden.

Vackra barn: Den jag aldrig var

Fly för livet
En dåre fri

Kärleken skär djupa sår
Skam, svek, saknad

Sorgmantel
Tröstaren

Låt den rätte komma in
Vyssan lull

Jag älskar dig

Vill gå hem
Pappersväggar
Hundra år av ensamhet

Ta vad man vill ha
Låta sig hända
I skuggan av ett brott
Ligg hos mig

Finns inte på kartan




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-07 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy