Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
110823


Livstil Likblek

Hur ska man veta
vart man ska,
om klockan vänder om.

Sex minuters paus,
sen sex minuters kaos,
sen slår den mig igen.

Solen bränner hål i mina ögonlock,

jag saknar dig.

Även mina andetag är för tunga,
att bära.

Jag behöver städa,

men det största kaoset är
inombords.

Jag står

maktlös

det är bara du som vet
var allt ska vara.

Du, dig, bara du.

Vem är jag att döma andra,

som faller.

För dig,
bara du,
dig.

Hon är inte min rival.
Då du valde

du,
dig
och

bara

du.

Jag bär ingen ånger,
bara mina andetag.

De är tunga nog,
för mig,
bara jag,
just mig

idag.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-23 09:39



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Fan vad bra du skriver! Det är alltid så klockrent på något vis. Ärligt, avklätt och tankeväckande!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy