Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
crap


SAVE YOUR ASS


Jag är
ett hotell,
folk gillar
att ligga
över(st).

Imse vimse spindel
rasar ner från våra fjällar.
Söker sömnen
- tappar drömmen.
Remsor av en själ(v)
spökar under sängen.

Jag är en stol,
folk sätter
(sig så hjärtans hjärna)
på mig.

Äkta kärlek
kräver inget/kväver ingen.
"Det är många som ringer nu,
var god dröj..."
eller
"Tack lilla gumman,
det gjorde du bra..."

Jag har ont i de delar av mitt hjärta
som du med din vassa tunga skurit bort.

Modet sviker,
vågen sviktar.
Magen svindlar,
tanken svimmar,

Jag ska
sammanfoga
alla
lösa trådar till en ny.

Jag har ont i de delar av mitt hjärta
som du med din vassa tunga skurit bort.

Men jag är inte
diagnostiserad
som mänsklig




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-12 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy