Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 juli 2011 - En besvikelse


Jag har en råtta inuti mitt huvud eller

jag har sökt efter
orden

skrivit dem
på olika språk

i imman
på ditt fönsterglas

jag är
närgången
i smyg

såna som jag
kallas
kanske stalker

men jag vill bara andas
orden
jag inte vågar
kan
säga högt

(din blick sätter min kropp ur funktion)

för hur säger man
jagälskardigochkanintelevautandigimittliv
på RÄTT sätt

jag vill ju inte verka klängig
nu när jag
officiellt sett
inte har rätt att
bry mig

du kanske ska putsa dina fönsterglas
för jag skurade bort ditt DNA igår

jag vill ju inte verka klängig.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 656 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-13 02:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bra diktat...den är stundtals också lite läskig...
2011-12-29

  LassO
härligt skrivet om nån som inte vet hur lycklïg han kan va
2011-07-25

  Gunnar Hilén VIP
Kan förstå att en del är rädda men att klänga i förälskelse är en naturlig självklarhet tycker jag...men som sagt med all respekt.
2011-07-13

    Herr Ångest
Älskar tonen och stämningen du bygger upp här. Tyckte denna va väldigt fin. Stor applåd och bokmärkning!
2011-07-13

  cilax VIP
tycker om din dikt. balanserar så bra och känsligt på rätt sida av banalitet. Det är menat som stort beröm
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy