Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012


Skynda, kom och se


- gå ut min själ.

Ängelns lek,
brännmärkt,
olycksfågeln.

Himlen är en plats på jorden.

Befriad, passion, smuts.
Alltid hos dig.
Livstråden,
förföljd, udda.

Kyssa sammet.
Vi skulle älska
om vi bara kunde.

Paradiset,
en spricka i kristallen,
änglarmakerskan.

Extremt högt och otroligt nära.
Jag minns att jag sprang
Den vidunderliga kärlekens historia

Livets aviga och räta
SOS från mänskligheten.
Allt är upplyst
ur min aska

- Om inte nu så när




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 350 gånger
Publicerad 2012-10-07 00:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, himlen är inte en plats på jorden.
Däremot kan man få uppleva en försmak av den. Dagligen. Om man vill.
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy