Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan efter dig


Egoistens trubadur

Kanske är det mitt ego som vill ha dig
För att vi är så jäkla lika
Kanske är det en nyfikenhet
För jag har aldrig fått vara dig nära
Kanske är det jakten
Att vilja ha någon man inte kan få
Eller kanske så är det bara som jag tror
Att du har allt och lite till

Jag är ingen skrytsam fångst
Men jag är något man vill hålla vid liv
Jag är inte anpassad efter en dockas mått
Men mitt hjärta passar bra i XL
Jag är inte vad du önskar att du hade
Men jag är vad du kommer önska att du hade haft
Jag kanske inte är en skrytsam fångst
Men någonstans finns en längtan




Fri vers av Pyrén
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-22 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén