Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En prins

En prins som hette Danne
var en gång min granne
Sedan for han på en petit eriksgata
och konan satt bredvid och tjata'

Är det inte en härlig tid!
Entrepreneur klär i kunglig svid!




Fri vers av Janjohan
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-22 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan