Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alls inte trött

Jag är inte trött...
Jag är fysiskt utmattad och slagen.
Jag är sjuk och svag.
Men jag är inte trött.

Jag kan inte hålla ögonen öppna.
Jag sänker mig själv i glömska.
Jag lever i drömmen enbart.
Men! Jag är inte trött.

Nej, på det sättet är jag inte trött.
Men min själ lider och mitt hjärta bankar.
Men jag springer inombords, från det tragiska.
Ja, på det sättet är jag mycket trött.
å på det somnar jag.




Fri vers av Dante B.
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-22 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.