Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotograf.....?

Så har de första bilderna från min egen fotograf kommit.
Det här blir en spännande sommar för oss.
Ett smakprov vill jag visa.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 20:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh och en bild på
hästar som jag
gillar till tusen
en sån bild gör
alltid susen!
2010-07-21

  Vind
Jag skulle också vilja ha en egen fotograf. En sådan ynnest. :)
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP