Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESA

 

Har sagt det förut
säger det igen
bort vill man då och då
platser
socknar
landskapsändar
Inte alltid målet som...
Utan vägen dit som...
Inre
i viss mån
yttre
Kan vara en smekning
från naveln
och dit ner du vet
Från Stockholm
till Malmö
Från Ockelbo
till Bombay
En Calcutta transfer
mellan nu och då
Apati och comme il faut
flum i det blå
Har sagt det förut
säger det igen
bort vill man då och då
platser
socknar
landskapsändar
Inte alltid målet som...
Utan vägen dit som...

Inre
i viss mån
yttre
Kan vara en smekning
från naveln
och dit ner du vet
Från Stockholm
till Malmö
Från Ockelbo
till Bombay
En Calcutta transfer
mellan nu och då
Apati och comme il faut
flum i det blå




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-23 11:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härlig text
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar