Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hellre ensam än utan dig

eric du har glömt din tändare här!
jag tror det är din för den är blå och matchar dina ögon
som matchar din jacka
som har grejer på snörena
som matchar dina skor

du har glömt ditt capo här också
för flera år sedan
det som du målade på, du vet
har haft det i fickan så länge
för att jag tänkt ge det när vi ses
men nu har färgen flagnat
så jag satte tillbaka det i lådan igen


eller förresten var det mitt capo
som du målade på
det är säkert min tändare också...
du röker ju inte





men jag är rätt säker på
att du
glömde kvar
mig
här




Fri vers av fakieform
Läst 466 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-23 18:55



Bookmark and Share


  Julio VIP
Mycket bra
2010-11-09

    tehdog
Ah, skickligt! Bra!!!
2010-06-24

  Maria Natasja
Mycket bra skrivet!
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform