Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titeln betyder solkungen till skillnad från cirque du soleil som betyder solrunden tillägnad Algot Sandberg




Monarque du Soleil

~¤~

Jag stryker med fingret över erogena zoner
finner punkten på välmeningen

fånge i kroppar
mörkret mellan lyktstolpar

en fri upplyst kvinna vandrar
där emellan
och likt ett stearinljus
natten där synes fladdra

att efterlikna något är
att se ut som det men blott
efterskapelse
det äkta skapar det
med eftersmak
i livets lä

öppna försiktigt sommartältet
och var rädd om midsommarstången
då du dansar i sommarsolståndet

likt träd i fuktig jord

LPWJ 19/06/10

 

tillägnad A. Sandberg:

Korallrev




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-23 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt!
2010-06-25

  Bibbi VIP
Skönt alltigenom.
2010-06-23

  Isak VIP
Underbart!
2010-06-23

    ej medlem längre
Poetiskt, sensuellt, jordnära!


Hälsn. Ann
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP