Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens tårar

för att öppna ögonen

måste du

vakna

jag vaknade av

solen strålar

vrårna var fortfarande mörka

ögonvrån

fuktig

av nattens tårar

jag torkar

med drömslöjor

trollar

med den förgyllda staven

tårdrypande trasor i min hand




Fri vers av Myself
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-07-04 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself