Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fastnat

det smyger kärlek
bland våra
vanliga vardagsfraser




Fri vers av vemod
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-24 00:36



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
så kort, komprimerat men perfekt

man skulle kunna utveckla den så mycket,
men jag tycker den är alldeles fantastisk som den är.
2010-06-24

  P o e t r y S o f i e
charmigt på något vis!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln