Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hem



jag önskar luft

ljus

grönt

lugn

så alla kan bli glada,den som kommer och hälsar på

jag vill ha hund

i en olivlund

en blomma eller två

en väninna att hälsa på

jag vill leva livet

och inte ta för givet

glädjas varje dag

gråta ett slag

så vill jag ha det




Fri vers av Christine Sabel
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-24 17:33



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Mysig dikt!
Jag instämmer i allt utom hunden som jag helst byter ut mot en eller två katter, så här

jag vill ha en katt eller två
veritabel skatt i berså

;-)
2010-06-26

    ej medlem längre
En hund i olivlund låter rogivande om den inte skäller.
Harmoniskt skaldat!
2010-06-24

  anits VIP
Mycket fint skrivit, att veta vad man vill
kan vara svårt många gånger
2010-06-24

  Tini Tut
Fint, grönt, och skönt.
Kram Tini tut
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel