Kommentera är ni snälla!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentera är ni snälla!




Zecilia

 

turkosa plastpärlor
virade runt en brunbränd arm

goatrance bakom ett batikdraperi
rökelse svävandes mot taket
står stilla, darrar, upplöses

någonstans mellan svensk sommar
och prostitution i köpenhamn
möttes vi den där kvällen

tekoppen såg alltid för tung ut
som att dina händer när som helst
skulle ge vika och ramla
döda ner på köksbordet

bredvid en överfull askkopp
och ett vykort från thailand

"..här är allt bra."




Fri vers av kittyheartpink
Läst 660 gånger
Publicerad 2005-11-16 00:56



Bookmark and Share


  ibish
okej då! jag tycker också om den här!
2005-11-16

    Regina E
Den här gillar jag verkligen! Du målar upp en bild av ett möte mellan två personer, en stark bild som doftar av rökelse och stinker av en överfull askkopp. Jag fastnar också för strofen "tekoppen såg alltid för tung ut", men funderar över ordet "alltid" när dikten bara handlar om en kväll.
2005-11-16

  Ellinor A
Den här tyckte jag om speciellt de två sista stroferna. Så vackra bilder och spännande ordföljd, tycker om när du har vardagsilder med.
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink