Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?


vem fan är du?





eller förlåt

låt mig börja om





vem fan tror du
att du är?












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-25 21:54



Bookmark and Share


  Emme VIP
Den frågan har jag faktiskt ställt
till mig själv ett par gånger... Bra!
2010-07-01

  LenaJohansson VIP
just det...just så
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP