Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstack



ibland

kan dt

vara svårare

att komma över

en myrstack

än att bestiga ett berg




Fri vers av Christine Sabel
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-26 13:45



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja..det ena biter så bra.. ;) Kul text!
2010-06-26

  Caprice! VIP
Jag har aldrig försökt ta mig över en myrstack men misstänker att du har rätt i detta. ;-) Berget har trots allt en stadigare yta så att säga, tror jag i alla fall. Jag har aldrig ens ramlat i en myrstack så empirin är lika med noll när det gäller myrstackars ytbeskaffenhet. Inte heller var jag ett busigt barn som prompt skulle peta med pinnar i påträffade myrstackar. Myrbostädernas storlek har förstås också betydelse, kanske särskilt i detta sammanhang!

Kul att jag hittade till dig - humorbefriade texter finns det på tok för många av här på sajten. Ah, keep on!
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel