Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Enarmade Banditen tackar!

Min arm i förband
då ger Thyra mig sin hand
Näckrosen glassland

Och alla andra
som gett mig mailande puff
när dagen känts tuff

När jag flydde stan
när min man skulle skickas
hem, efter sju dar

Från korttidshemmet
där han var, min hand måste
läkas, väl och rätt

Jag kunde ju knappt
hjälpa mig själv ej köra
min man i rullstol

Då ringde stan sa
man hjälper sin man flyr ej
men i tretti år

Har jag hjäpt min man
men nu räddar jag min hand
genom att rymma









Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 17:27



Bookmark and Share


  thyra
Tack! Vi ses! :)
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt