Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenvindar

 

/spelmannens rike/

 

Tankar är

blommor som flyter på havet

känslor är färgerna

 

/kroppen/  Du

nacken, min båt

min sötvattenvind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 10:06



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket vackert skrivet:)
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin