Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför nu

Varför letar jag efter dina ord
de som jag inte vill höra
de som visar att du fortfarande inte förstår

Varför övertygas jag alltid ändå
när förklaringarna kommer

Varför förlåter jag dig alltid
Varför irriterar du mig ständigt
Vad var vi egentligen ämnade att bli

Jag vill ut i solen
fastän min hud brinner
jag vill se ljus
även när mina ögon tåras

Varför håller jag mig då i skuggan

av igår




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-27 14:16



Bookmark and Share


  Annette Andersson
De tudelade känslorna så väl beskrivna att dom upplevs när man läser
2010-06-28

  Anna*
Väl beskrivet med hög igenkänningsfaktor!
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen