Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstruktiv kritik och kritik i allmänhet är som en drog för mig, så kommentera på, jag strävar efter att bli bättre!


Hon helar mitt hjärta.

Mitt hjärta
har börjat
läka
igen.

Såret du
skar
sys långsamt
ihop.

Om du var min
favoritsort av
heroin
så är hon min
medicin.

Det känns
långt ifrån
likadant,
det är inte lika
dramatiskt,
komplicerat,
svårt
,
men jag
älskar
henne.
Mer än jag trodde
att jag
någonsin
skulle göra.

Du fick mig att
tro
att jag aldrig
skulle kunna
älska
igen.

Hon
fick mig att tro,
att kärlek,
kan vara enkelt.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 567 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-27 17:45



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Fin. Uttrycksful. Ren.
2010-08-30

  LovisaCecilia
Only love can heal a broken heart.
2010-07-02

  frostblomma
Oj så bra. Jag gillar att du kursiverar vissa ord, det blir effektfullt då.
2010-07-02

  Nanno
ohh, underbart! älskar den här delen:
"Om du var min
favoritsort av
heroin
så är hon min
medicin.
2010-06-29

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. fantastiskt bra! utan prettantiöst skitsnack. tack.
2010-06-28

    ej medlem längre
otroligt bra!
2010-06-28

    T.R.
jättebra! *bokmärker*
2010-06-28

  kärleks ängel
underbar!
2010-06-28

  Citrusblomma
Om du var min
favoritsort av
heroin
så är hon min
medicin.

bästa nånsin!! du är så otroligt duktig!
2010-06-28

    Kid
Säger bara en sak; Love it!
2010-06-27

  lycksele
Suicide.
Du skriver otroligt bra. Enkelt och innehållet är mycket rakt på sak.

Två ställen som fastnade i mig:

"Om du var min
favoritsort av
heroin
så är hon min
medicin."

"Hon
fick mig att tro,
att kärlek,
kan vara enkelt."
---

Precis så är det ju!
när kärlek funkar
så är det enkelt.
2010-06-27

    Dante B.
Underbar text om kärlekens bra och dåliga sidor, hög igenkänningsfaktor!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Suicide