Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är så lika varandra egentligen.


Gråt dina tårar på min kudde, jag lovar att krama och trösta dig.

När morgonen gryr och solens första strålar speglar sig mot fönsterrutan
då har gråten stillnat och vi somnar i en trasslig säng.

Sitter vid köksbordet och sippar te "sörgårdste" klockan är fyra, men fåglarna har fullt upp med att mata sina fågelungar.

Livet går vidare så är det, hur ont vissa erfarenheter än gör så överlever vi,
det gör oss starkare.

Tassar över golvet och kryper ner i sängen igen somnar om vid din sida.






Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 19:49



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Åh så vackert och sorgligt och somrigt på samma gång!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP