Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hey you motherfucker



hey you motherfucker

vill du veta vem jag är?
mina brunnars
djupa önskningar

i skalet av en orm
under skinnet
där slingrar jag

drar du dig undan?
gör jag dig rädd?

hey you motherfucker

kyss dina jesus-sandaler
jag bär visdom inuti min tunga.

och jag ska segra över
det som kallas lojalitet.

för vägen som
skall följas är den som är


min.




Fri vers av Svartsilver
Läst 467 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-06-28 18:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Kaxig, lite typ, vågar du komma mig nära..?
2010-07-16

    ej medlem längre
En uppkäftig text med både gadd och sting i orden. Det finns en stark bestämdhet här, som om diktjaget har beslutat sig för att följa sin alldeles egna väg och inte ta någon mer skit av Någon. Det andas kraft. Det andas styrka. Och man kan nästan ana långfingret som ges åt var och en som försöker stoppa den forsande flod som bryter igenom. Nu är det diktjaget självt som har kontrollen och som skiter fullständigt i resten. Makten ligger totalt i jagets händer och det är fritt att disponera livet precis så som det önskar, helt utan ovidkommande hänsyn.
2010-07-01

  sellout
sådan skön awesomeness
2010-06-28

  Anders Perols
Det här känns riktigt ärligt och äkta. Skitbra!
2010-06-28

  Staffan Welroos VIP
mycket bra!
2010-06-28

  blaite
Snyggt S
2010-06-28

  Elwania
får börja om min kommentar fick
bara med sig hälften av
vad jag skrev. Okey
Den kåte Satanus kan reta mången
med sitt bibel babbel
Din text är verkligen kraftfull
bra skrivet..
2010-06-28

  thyra
Ord och inga visor! Men bra!
2010-06-28

    Melona
kaxigt. befriande att läsa.
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver