Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöar ute, då knackar sommarminnen på dörren. :D kommentera gärna.




Midsommar

jag vill minnas dig som
du var den där midsommaren
med håret utslaget och lockarna
strävandes uppåt mot
himlens fallande regn

hur jag tvingade dig att stanna
i den gamla husvagnen
med ett paraply fastsatt i taket
och människorna från hela landet
som blev vår bekräftelse
på att vara unga och eftersökta

där nere vid vattnet
med gnistor mot den tunna luften
hur du sträckte dig mot elden
försvann i ett ögonblick




Fri vers av kittyheartpink
Läst 825 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-16 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sommarminnen,
texten andas regning sommarkväll, festival, människor, förälskelse...
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink