Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Hälsingegård




han läste dikter, junisamling 2010


*
han läste dikter
från ett fönster på Söder

matlaget log

en lovsång till
högsommarvärmen

i skuggan

sommarens mörker
betyder mer för honom
än vinterns ljus

*
koltrasten sjöng
när han slog ihjäl en stund
på internet

*
tappade tråden
i samtalet med dig och
blev helt förvirrad

*
visst är det sant
att minnet ljuger

tolkningen också

*
det är en dag
då han mest funderar över

vad han inte vill

*
när ditt sms pep till
började katolska kyrkans
klockor flämta

*
spela gärna på
min begravning låten
Stella By Starlight

*
månen står lågt
över Enebyberg - lyser
ända till Ljusdal

*
älvbrisen vajar
prästkragar och lupiner
ängsgräset målar

*
efter duschen
självtorkad utan handduk

- ett sommarbevis

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-30 16:09



Bookmark and Share


  aol
hattlyft fin somrig
2010-07-16

  andrasidan
Verkligen sommrigt!
2010-07-03

  Johan Bergstjärna VIP
Fina strofer, skön blandning, tack.
2010-07-01

    Jnåt
berömligt!!
2010-07-01

  thyra
Fin läsning allesamman!
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP